Фото 13

Бачев: сдс и дпмне се исти во предавството, во истите канцеларии на „ѕверот“ кај што оди Заев , по него оди Мицкоски

Jul 06 2020
(0) Comments

Интервју, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 13 јули 2020

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 6 јули 2020

image_print