shutel

Бачев на ТВ Шутел

Nov 05 2006
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 05.11.2006 година беше гостин во емисијата „Без влакно на јазикот„ со новинарот Мишко Талевски на ТВ Шутел. Погледнете го видеото од гостувањето на Бачев.

1 ДЕЛ

2 ДЕЛ

3 ДЕЛ

4 ДЕЛ

5 ДЕЛ

6 ДЕЛ

7 ДЕЛ

8 ДЕЛ

9 ДЕЛ

image_print