фотографија,,

Бачев на ТВ Алфа: Се делиме на избори, ајде да се обединиме со ВМРО-ДПМНЕ за бојкот на референдумот

Aug 07 2018
(0) Comments

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и проф. д-р Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ 
Скопје, понеделник, 6 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ, денес, понеделник, 6 август 2018 гости во емисијата „Отворено на Алфа„ на Телевизија Алфа со новинарката Катерина Гетева.