074 (1)

Бачев: На коалициските средби ќе тропнев на маса и му викав на Груевски да зборуваме за Македонија а не само за тендери и функционерски места

Mar 21 2016
(0) Comments

Претседателот на Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, на 21.03.2016 (понеделник) заедно со Павле Трајанов, Сефер Цаноски, Андреј Жерновски, Љубомир Фрчковски, Џељал Хоџиќ, Агим Јонуз и Мирсад Јонуз гости во емисијата „Политико„ со новинарот Саше Ивановски.

 

image_print