mrtv

Бачев на дебата во Гласот на народот на МТВ

Aug 20 2007
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 20.08.2007 година заедно со Волф Ошлис, Биљана Ванковска и Рафис Халити беше гостин во емисијата „Гласот на народот„ со новинарот Слободан Томиќ на Македонската радио телевизија.