075 (1)

Бачев: Народот мора да го разбие двопартизмот на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Jan 20 2016
(0) Comments

20.01.2016 (среда) Интервју на Претседателот на Народно движење за Македонија, проф. д-р Јанко Бачев за Радио Илинден-Мелбурн (www.radioilinden.com.au) (новинар: Жарко Василевски)

Јанко Бачев, претседател на НДМ и универзитетски професор по меѓународно право со порака до сите Македонци дека народот мора да го разбие политичкиот монопол на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ затоа што овие две партии 25 години се менуваат на власт а на земјата не и оди добро, вели во интервјуто за Радио Илинден Мелбурн Бачев.

image_print