120

Бачев: Македонските водачи да отрчат во МТВ и да дадат оставки ако неможат да го издржат притисокот од странците

May 27 2016
(0) Comments

Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва (27.05.2016, петок) гостин во дебатната емисија „Клик плус„ на Телевизија 21 на тема – Дали е време за историски одлуки?

image_print