27

Бачев на ТВ Морис: Македонија ќе успее само со чесни политичари со национален дух, секој да ја каже биографијата

Jun 14 2020
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Охрид, 14 јуни 2020

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, недела, 14 јуни 2020 гостуваше во Отворената програма на охридската телевизија „Морис“ на актуелни интересни теми со кои до крај се разоткрива сето зло во македонската држава.

image_print