Ohrid

Бачев и Кнаус на НТВ Охрид

Aug 07 2010
(0) Comments

Претседателот на НДМ, м-р Јанко Бачев заедно со Герард Кнаус, вечерва на 07.08.2010 година беа гости во емисијата „Гласот на народот„ со новинарот Слободан Томиќ на Независната телевизија Охрид.

image_print