084

Бачев и Делчев во „Што мисли народот„ на ТВ Стар

Feb 04 2016
(0) Comments

04.02.2016 (четврток) Гостување на д-р Јанко Бачев и Гоце Делчев Тодев на ТВ Стар (новинар: Тони Михаиловски)

Јанко Бачев и Гоце Делчев Тодев, вечерва, 04.02.2016(четврток) беа гости во отворената емисија „Што мисли народот„ на штипската ТВ Стар на тема за актуелната политичка и безбедносна состојба во земјата.

image_print