sobrotttttt

Бачев за Правда: Заев нема подрша од македонскиот народ за членство во НАТО, па измислува руско мешање!

Jul 20 2018
(0) Comments

Изјава, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, петок, 20 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев даде изјава за српска Правда. 

Изјавата ТУКА