51

БАЧЕВ ЗА МИА: Поништување на антимакедонските договори и ревизија на приватизацијата

Jul 08 2020
(0) Comments

Интервју, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, среда, 8 јули 2020

Целото интервју на претседателот на Единствена Македонија на овој линк:

Медиуми:

МИА

Опсервер

Вечер прес

Денешен

Слободен Печат

24 Инфо

Макпрес

Независен

Тајм

Грид

image_print