091

Бачев, Димова и Стевананџија во Гласот народот

Feb 22 2016
(0) Comments

Претседателот на Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, на 22.02.2016 (понеделник) заедно со пратениците Лидија Димова од СДСМ и Димитар Стевананџија од ВМРО-ДПМНЕ гости во дебатната емисија „Гласот на народот„ на ТВ Сонце.

image_print