088

Бачев, Делчев и Стамков на ТВ Нова 12

Feb 12 2016
(0) Comments

12.02.2016 (петок) Гостување на Јанко Бачев, Гоце Делчев Тодев и Александар Стамков на ТВ Нова 12

Претседателот на НДМ Јанко Бачев, главниот координатор на Конфедерацијата на независни синдикати Гоце Делчев Тодев и Александар Стамков претседател на Општинскиот комитет на НДМ Гевгелија, вечерва, 12.02.2016 (петок) беа гости на Гевгелиската телевизија Нова 12.

Прв дел

Втор дел

image_print