visavis_09

Бачев гостин на ТВ ВИС Струмица

Oct 01 2009
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 01.10.2009 беше гостин во емисијата „Vis&Vis„ со новинарот Ѓорги Калајџиев на Телевизија Вис Струмица.

image_print