104

Бачев гостин во емисијата Клик плус на ТВ 21

May 12 2016
(0) Comments

Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва (четврток) 12.05.2016, заедно со Реџеп Прекопуца потпретседател на ДИК, Дончо Герасимовски поранешен директор на Државниот завод за статистика и Виктор Цветковски генерален секретар на партијата ГРОМ, гости во дебатната емисија „Клик плус„ на Телевизија 21 на тема – Избори со три партии, легитимни или не?

image_print