default 2

Бачев гостин во „Директно„ на Тера Телевизија

Oct 27 2009
(0) Comments

Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва на 27.10.2009 година беше гостин во емисијата „Директно„ со новинарот Стево Башуровски на Тера Телевизија.

 

image_print