nova

Бачев во „60 минути„ на ТВ Нова Гевгелија

Aug 05 2007
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 05.08.2007 беше гостин во емисијата „60 минути„ на Телевизија НОВА Гевгелија.