Фотографија

Бачев во 24 Анализа: Ние немаме проблем со Бугарите туку со македонските јаничари во Бугарија кои не издржале во историјата

May 28 2020
(0) Comments

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Стојанче Ангелов претседател на Достоинство  
Скопје, среда, 27 мај 2020

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев со Стојанче Ангелов претседателот на „Достоинство“, вечерва, среда, 27 мај 2020 гости во емисијата „ 24 Анализа“ на Телевизија 24 со новинарот Сеад Ризвановиќ.

image_print