12.1.

Бачев во „Стадион“: Во македонска и православна Македонија, највисоките три функции да ги вршат православни Македонци

Jul 11 2020
(0) Comments

Интервју, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 11 јули 2020

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев гостин во емисијата „Стадион“ на Канал 77

Центар за комуниукации на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 11 јули 2020

image_print