Канал 5, 24.10.2018 (2)

(ВИДЕО) Бачев во „Само вистина„: Најавуваме протести за соборување на владата и избори без Заев како премиер

Oct 25 2018
(0) Comments

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Агим Јонуз политички аналитичар  
Скопје, четврток, 25 октомври 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Агим Јонуз, вечерва, четврток, 24 октомври 2018 гости во емисијата „Само вистина„ на Телевизија Канал 5 со новинарката Мирјана Трпчевска.

image_print