safe_image

Бачев во Миленко Неделковски Шоу: Ова е мојата биографија, ајде излезете сите со биографиите пред изборите

Dec 15 2019
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија  
Скопје, петок, 13 декември 2019

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, вечерва, петок, 13 декември 2019 гостуваше во Миленко Неделковски Шоу. Бачев имаше силно и искрено интервју на повеќе теми: личната биографија, поништувањето на антимакедонските договори, Русија, НАТО… Притоа ги повика сите што имаат намера да одат на избори нека излезат пред народот со своите биографии!

image_print