f15

Бачев на Радиото од Сиднеј: Злото во Македонија има име, се вика купена власт и ние ќе ја победиме

Oct 30 2018
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 27 октомври 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, денес, сабота, 27 октомври 2018 гостуваше во емисијата „Македонски корени„ за Македонската програма на Радиото од Сиднеј, Австралија со водителот Јон Треноски.

image_print