tera54

Бачев во „Директно„ на Тера Телевизија

Mar 11 2008
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 11.03.2008 година беше гостин во емисијата „Директно„ со новинарот Стево Башуровски на Тера Телевизија.

image_print