086

Бачев во дебатната емисија „Клик плус„ на ТВ 21

Feb 05 2016
(0) Comments

Претседателот на НДМ д-р Јанко Бачев, на 05.02.2016 (петок) беше гостин во дебатната емисија на Телевизија 21

image_print