058

Бачев во „Гласот на народот„ на ТВ Сонце

Oct 21 2015
(0) Comments

Претседателот на НДМ, проф.д-р Јанко Бачев и Стрезо Стрезовски од Здружението за заштита на правата No pasaran, вечерва (среда) 21.10.2015 беа гости во отворената емисија „Гласот на народот„ на ТВ Сонце на тема за Граѓанската иницијатива за укинување на незаконските надоместоци за парно и струја и за скандалозното давање на приемни судски печати на приватни компании како ЕВН, Топлификација за да ги антидатираат тужбите до граѓаните од пред десетина години и да го запазат рокот на застареност.

image_print