ms2

Бачев во Гласот на народот на МС телевизија

Dec 11 2006
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 11.12.2006 година беше гостин во емисијата „Гласот на народот„ со новинарот Слободан Томиќ на МС Телевизија.

image_print