Фотографија

Бачев во „Алфа плус“: Имаме докази дека тајната полиција на Заев не следи и прислушува

Jul 17 2018
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, 17 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев денес, вторник, 17 јули 2018 гостин во емисијата „Алфа плус„ со новинарот Ненад Мирчевски на Телевизија Алфа на тема: „Се финансираат ли протестите против договорот со Грција со руски пари“