149 (1)
(0)

Самоубиство од заседа

Колумна, петок, 23 март 2018, проф. д-р Вангел Симев, член на Извршниот комитет на Единствена Македонија Добро е тоа што СДСМ и ВМРО – ДПМНЕ од..