bacev06
(0)

Преку ОНА до она посакуваното

Колумна, „Шпиц„, 17.03.2007, Јанко Бачев Обврска ми е како претседател на Народно движење за Македонија, кое е член на Здружената коалиција “За ..

bacev06
(0)

Обвинители на резервна клупа

Колумна, „Шпиц„, 13.12.2006, Јанко Бачев По првите сто дена мандат на новата влада, меѓу другото, стана сосема јасно дека најпосле на политичкат..

bacev06
(0)

Тасева продава демагогија

Колумна, „Време„, 21.12.2006, Јанко Бачев Прочитав нешто од колумната на Слаѓана Тасева за нејзината демагошка загриженост за вработување на м..