30
(0)

Бачев: Вонредна состојба, уредба со законска сила и решение од ДИК за прекин на изборите – предлог начин за одложување на изборите

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија Скопје, вторник, 17 март 2020 Престедателот на Единст..

Јове, 15.03.2020
(0)

(ВИДЕО) Кекеновски: Коалицијата ,,Никогаш Северна, само Македонија” бара да се воведе кризна состојба во целата држава

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јове Кекеновски претседател на ФРОДЕМ кое член на Коалицијата „Никогач..

Фотографија,
(0)

Бачев до Спасовски: Недозволиво е за кампања во услови на коронавирус да одлучуваш за сите со две македонски и дури пет албански партии

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 15 март 2020 Претседателот на Единст..