3
(0)

Единствена Македонија до Пендаровски: Како не ти е срам, покани две македонски и дури пет албански партии, во која држава живееш

Нелигитимниот претседател Стево Пендаровски избран со само 23 отсто од запишаните избирачи од кои голем дел албанци, е голем срам за Македо..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до актерите на утрешната средба кај Пендаровски: Прифатете електронско гласање и ајде сите на избори

Единствена Македонија во пресрет на утрешната т.н. лидерска средба кај Стево Пендаровски го реафирмира барањето за електронско гласање шт..

Фотографија
(0)

Бачев го кани Каракачанов на дуел за вистината за македонските јаничари кои не издржале во историјата и за татарското потекло на Бугарите

Покана, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 6 мај 2020 Лидерор на Единствена Маке..