Фото 5.1.
(0)

Бачев: Заев и Мицкоски од партијата „Погреб за Македонија“ се уплашени луѓе штом воведоа цензура врз Единствена Македонија

Прес конференција, Коалиција „Никогаш севрена – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, по..

Фото 2
(0)

Бачев: Единствена Македонија во парламентот за крај на црните сценарија на партијата „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс

Прес конференција, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единс..