Атанас,
(0)

Иванов: Нема проблем, има ситуации кој барат да се прашаме што се бара од нас, ситуациите во Македонија бараат дејствување

Интервју, Коалциција „Никогаш северна – само Македонија“  Атанас Иванов, Општински комитет Гевгелија Гевгелија, петок, 10 јули 2020 Цента..

Фото 9
(0)

Бачев во Прилеп: Време е да се ослободиме од Партијата „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс која 30 години ја растура државата

Изјава, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македони..

Фото 7
(0)

Бачев од Куманово: Гласајте за Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ и бројот 11 да си ја вратиме државата назад

Изјави, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македо..