Фото 9

Предизборно обраќање на Бачев: Гласот за Мицкоски е глас за Заев, а гласот за Заев е глас за предавствата и грабежот

Jul 12 2020
(0) Comments

Обраќање, Коалиција „Никогаш севрена – само Македонија“
проф. д-р Јнако Бачев, престедател на Единствена Македонија
Скопје, недела, 12 јули 2020

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, недела, 12 јули 2020

image_print