26

Бачев во „Миленко Неделковски Шоу“: Последната надеж се чесни политичари со силен патриотски и национален дух

Jun 16 2020
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, петок, 12 јуни 2020 година

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, денеска, петок, 12 јуни 2020 гостуваше во емисијата „Миленко Неделковски Шоу“ на интересни теми.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, петок, 12 јуни 2020 година

image_print