Фото 20
(0)

(ВИДЕО) Бачев до Управен суд: Ако судите според логиката на правото ќе ги поништите изборите, според логиката на политиката ќе го потврдите фалсификатот

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 22 јули 2..

51
(0)

(ВИДЕО) Бачев реагира до ДИК: Останавме безимени на гласачкото ливче, наместо „Никогаш северна-само Македонија“, стоеше само број 11

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија’ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, четврток, 16 ..

12.1.
(0)

Бачев во „Стадион“: Во македонска и православна Македонија, највисоките три функции да ги вршат православни Македонци

Интервју, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 11 ју..