107
(0)

Бачев: На потег сега е народот

18.05.2016 (среда) Интервју на Претседателот на НДМ, проф. д-р Јанко Бачев за Пресс24 (новинар: Марјан Николовски) ПРЕС24: Први, како партија најавив..

074 (1)
(0)

Бачев: На коалициските средби ќе тропнев на маса и му викав на Груевски да зборуваме за Македонија а не само за тендери и функционерски места

Претседателот на Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, на 21.03.2016 (понеделник) заедно со Павле Трајанов, Сефер Цаноски, Андреј Жернов..