34
(0)

Бачев за Гласот на народот: Албанија и Косово со сеалбанската платформа ни се закануваат со војна, Македонија да се обрати дo ООН

Изјава, Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, 30 март 2017 Претседателот на НДМ проф. д-р Јанко Бачев, денес (..