11
(0)

Бачев во „Македонски корени„ на Радиото од Сиднеј, Австралија: Оваа битка ќе ја добиеме, оти сакаме да останеме свои на своето

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 25 август 2018 Претседателот на Ед..