Фотографија
(0)

Бачев за „News1“: Среќен сум што се изборивме да го одложиме пописот, не прифаќаме фалсификуван и живото-загрозувачки попис

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија кое е дел од Националнот Блок „Не отворам врат..

Фотографија
(0)

Бачев „Во Центар“ за партии по задача, за државниот удар на 27 април, за заштитниот сведок со кој се осудени уставобранителите

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 01.11.2020 година Претседателот на Е..

Фото
(0)

(ВИДЕО) Бачев во „Само вистина“: На изборите од се по нешто, партии по задача, посебен план за фалсификат врз Единствена Македонија – еве ги доказите

Дебата, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Филип Петровски   Скопје, четврток, 20 август 2020 ..

12.1.
(0)

Бачев во „Стадион“: Во македонска и православна Македонија, највисоките три функции да ги вршат православни Македонци

Интервју, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 11 ју..

Атанас,
(0)

Иванов: Нема проблем, има ситуации кој барат да се прашаме што се бара од нас, ситуациите во Македонија бараат дејствување

Интервју, Коалциција „Никогаш северна – само Македонија“  Атанас Иванов, Општински комитет Гевгелија Гевгелија, петок, 10 јули 2020 Цента..