Mar 21 2018
0

Единствена Македонија го осудува дрското и безобзирно лажење на Зоран Заев, кој вчера рече дека сите политички партии и 75 отсто од народот .. Read More

Mar 29 2018
0

ВМРО-ДПМНЕ вчера ја поздрави и се приклучи на акцијата на СДСМ за протерување на рускиот дипломат од Скопје, со што дојде потврдата дека пар.. Read More

Apr 02 2018
0

Марионетската власт во Македонија и нивните странски газди мора да се во паника штом започнаа да го плашат народот со војна доколку Македо.. Read More

Apr 07 2018
0

Честитка по повод Велигден, Единствена Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 7 април 2018 „Во името на Еди.. Read More

Apr 11 2018
0

Единствена Македонија изразува шокираност од средбата на Радмила Шеќеринска со амбасадорот Џес Бејли која е сокриена од јавноста, а на кој.. Read More

Видео