Sep 16 2020
0

Бугарски академици, историчари, политичари сегашни и поранешни, деновиве водат агресивна кампања за сквернавење на ликот и делото на апост.. Read More

Sep 29 2020
0

Националниот блок „Македонија – Бојкотира“ во кој своевремено се здружија 84 организации – партијата Единствена Македонија и 83 маке.. Read More

Sep 30 2020
0

„Македонија Бојкотира“ ја одбележа двегодишнината од референдумот на кој македонскиот народ и државјаните на Република Македонија и пок.. Read More

Oct 04 2020
0

Претседателот на Единствена Македонија по повод 25 годишнината од обидот за атентат врз поранешниот македонски претседател во изјава за ја.. Read More

Oct 11 2020
0

Честитка, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 11 Октомври 2020 -„Денес над Макед.. Read More

Oct 12 2020
0

Единствена Македонија го споделува со пошироката јавност документарниот филм за битката на Националниот блок  „Македонија – Бојкотир.. Read More

Oct 14 2020
0

Извршниот комитет на Единствена Македонија на својата редовна седница ја разгледа општествено-политичката ситуација во државата, а беше д.. Read More

Видео