Feb 26 2018
0

Отворено писмо до Жан Клод Јункер, претседател на Европската комисија на ЕУ д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 26 .. Read More

Mar 07 2018
0

Единствена Македонија изразува шокираност од најновите информации, според кои, деновиве на меѓусебните средби меѓу Зоран Заев, Христијан .. Read More

Mar 11 2018
0

Единствена Македонија е изненадена од денешната несериозна објава на СДСМ дека економските политики на владата предводена од СДСМ веќе ја.. Read More

Mar 15 2018
0

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачи орган на партијата помеѓу два конгреса, на итна и вонредна седница.. Read More

Видео