Feb 06 2018
0

Поминаа два дена од јавната осуда на Единствена Македонија за целосното обезличување на македонскиот народ, договорено во Давос, Швајцари.. Read More

Feb 18 2018
0

Единствена Македонија го повикува Зоран Заев да го информира и македонскиот народ дали веќе договорил целосно обезличување на Македонија .. Read More

Feb 20 2018
0

Единствена Македонија изразува крајна вчудоневиденост од целосниот молк на Зоран Заев по повод последните случувања за реализација на ид.. Read More

Видео