Apr 24 2016
0

Поздравен говор, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Мелник, Пиринска Македонија, недела, 24 а.. Read More

Feb 01 2018
0

Единствена Македонија изразува вознемиреност од заканувачката изјава на Талат Џафери дека Законот за употреба на јазиците не може да има .. Read More

Feb 03 2018
0

Како што е познато, Единствена Македонија на 23 јануари 2018 под архивски број 08-596/1, во Собранието поднесе Иницијатива за донесување на Одлука.. Read More

Видео