Feb 12 2010
0

Во изданието на „Шпиц„ од 11 февруари 2010 година, во текстот под наслов „Пак ќе си ги мериме?„ од авторот Бранко Героски во врска со мојата п.. Read More

Oct 15 2010
0

Народно движење за Македонија ја информира јавноста, дека во текот на вчерашниот ден, на првиот македонски претседател Киро Глигоров, му го.. Read More

Видео