Dec 31 2013
0

Новогодишно обраќање на претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев Почитувани граѓани Во годината што измина, Народно движење за Македонија как.. Read More

Jul 26 2015
0

Изјава, НДМ, Здружение „Црешева Чета“,  д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ, Гоце Делчев Тодев, претседател на Здружение  „Црешева Чета“„.. Read More

Видео