Jan 09 2011
0

Прес конференција, Народно движење за Македонија Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, недела, 9 јануари 2011 Почитувани, Со денешната прес .. Read More

Mar 09 2011
0

Прес конференција, Народно движење за Македонија Драган Живковиќ, член на Извршниот комитет на НДМ Скопје, среда, 9 март 2011 Почитувани, Во по.. Read More

Sep 25 2011
0

Прес конференција, Народно движење за Македонија Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, петок, 25 септември 2011 Почитувани, Поминаа пет дена .. Read More

Видео