Aug 22 2010
0

Прес конференција, Народно движење за Македонија Драган Живковиќ, член на Извршниот комитет на НДМ Скопје, недела, 22 август 2010 Почитувани, П.. Read More

Oct 17 2010
0

Прес конференција, Народно движење за Македонија Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, недела, 17 октомври 2010 Почитувани, Повод за денешна.. Read More

Видео